Praktiker: vásárlási lehetőségek kedvezménnyel

A Postás Szakszervezet tagjai – az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan – 2024-ben is igénybe vehetik a Praktiker kedvezményeit. Minden hónapban a táblázatban feltüntetett napokon megvásárolható valamennyi termék vételárából 10% kedvezményben részesülnek tagjaink.

 

*A 10% kedvezmény az egyes termékek bruttó árából kerül levonásra, a kerekítésre vonatkozó szabályok alkalmazása mellett. A kedvezmény készpénzre nem váltható, utólagos érvényesítése kizárt!

A kedvezmény felhasználható a magyarországi Praktiker áruházakban: www.praktiker.hu/aruhazak személyes vásárlás esetén. A kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze, továbbá a grafikai jelöléssel megkülönböztetett termékekre pl. „Ütős Ár stb. és az élelmiszerekre nem vonatkozik. A 10% kedvezmény az egyes termékek bruttó árából kerül levonásra, a kerekítésre vonatkozó szabályok alkalmazása mellett. A kedvezmény készpénzre nem váltható, utólagos érvényesítése kizárt!

 

A Postás Szakszervezet tagjai – 2024. I. és II. félévében – két héten keresztül vásárolhatnak igény szerint kedvezményesen. Tagjaink a Postás Szakszervezet logójával ellátott Liga-tagkártyával vagy a Postás Szakszervezet régi tagkártyájával igazolhatják magukat. Liga-tagkártya megjegyzés esetén csak a Liga-logóval és az adott évre érvényesítő matricával ellátott tagkártyát fogadják el. A Magyar Posta Zrt. megjegyzés esetén a bérjegyzékkel igazolhatja magát a vásárló.

 

 

 

 

 

Belépési nyilatkozat

Az alábbi linken töltheti le a belépési nyilatkozatot: