A POSTÁS SZAKSZERVEZET TESTÜLETEI - ELNÖKSÉG

Postás Szakszervezet Szabad Szakszervezeti Tanács titkára

Mazák Viktória Erzsébet (Viki)
területi titkár, tagozatvezető
Székhely: 4032 Debrecen, Cívis u. 18.
Levelezési cím: 4015 Debrecen, Pf. 34.

  
Közel 20 éve vagyok postás, 1993-ban végeztem a debreceni postaforgalmi szakközépiskolában. Ezt követően pénzfelvevő-kifizetőként kezdtem dolgozni. Munka mellett végeztem el a postatiszti tanfolyamot, illetve szereztem meg főiskolai diplomámat.
1999-től a Debreceni Igazgatóság Ellenőrzési Osztályára kerültem, ahol előbb hiánylati munkatársként, 2006-tól pedig minőségellenőrzési munkatárs – területi biztos – munkakört láttam el. Ezzel párhuzamosan személyügyi emberi erőforrás menedzseri diplomát szereztem a Budapesti Corvinus Egyetem munkaügyi kapcsolatok szakán.
Munkába állásom óta tagja vagyok a Postás Szakszervezetnek. 2005-ben a Debreceni Postaigazgatóság alapszervezeti titkárának választottak. A kezdetektől tagja vagyok a PSZ Ifjúsági Tagozata intézőbizottságának, 2006-ban néhány hónapig a tagozatvezetői tisztséget is betöltöttem. 2007 óta az MSZOSZ Nőképviseletének Hajdú-Bihar megyei küldötteként is tevékenykedem, továbbá részt vettem a Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség (SZISZ) munkájában is. 2012. február 1-től, a Postás Szakszervezet Debreceni SZSZT titkáraként – a szakmai utasítások, rendelkezés-tervezetek véleményezésén, a munkavállalókat érintő kérdésekben folytatott szakmai egyeztetéseken túl – az a célom, hogy a lehető legjobban irányítsam a területileg illetékes alapszervezetek szakmai munkáját.
2012. június közepe óta töltöm be a tagozatvezetői pozíciót, titkári tisztségem mellett. E funkcióban is arra törekszem, hogy a rám bízott feladatokat legjobb tudásom szerint ellássam, illetve megfelelő módon képviseljem e réteg érdekeit.

Belépési nyilatkozat

Az alábbi linken töltheti le a belépési nyilatkozatot: