Gosztola Gyöngye Wellness Hotel aktuális ajánlata

Létezik egy hely, távol a világ zajától:

• ahol egy mesebeli fenyőerdő közepén megbújik egy kis falucska, Gosztola;
  • ahol egy családias wellness hotel csupa szívvel csak Önre vár;
  • ahol reggelente madárcsicsergésre ébredhet;
  • ahol harapni lehet a friss levegőt és hallgatni lehet a csendet;
  • ahol a nyugalom és a wellness kényeztetés nem luxus;
  • ahol az ínycsiklandozó házias ízek és igazi kulináris gasztronómiai élvezetek mind megtalálhatóak;
  • ahol gyerekek és felnőttek kedvükre válogathatnak a környék és a szálloda kiváló kirándulási és a programlehetőségeiből.

Wellness Hotel Lenti közelében

A Gosztola Gyöngye Wellness Hotel a Nyugat Dunántúlon, a Zalai dombok között található, a Lenti Gyógy-, Termál- és Élményfürdőtől csupán 5 km-re, az Őrség közelében friss levegőjű, erdei környezetben. 40 szobás és 90 férőhelyes színvonalas wellness szállodánkban tágas, családi apartmanok, exkluzív nászutas lakosztály sarokkáddal és erkélyes szobák erdei kilátással is foglalhatóak.

Ezen a helyen mind családi, mind szakmai rendezvényeit különlegesen harmonikus környezetben gondtalanul megrendezheti.

Kápráztassa el családtagjait, kollégáit vagy üzleti partnereit a Gosztola Gyöngye Wellness Hotel idilli miliőjével és magas színvonalú szolgáltatásaival!

Képzeljen el egy családi vagy céges eseményt távol a zajos várostól, a szürke hétköznapoktól, az állandó rohanástól és telefoncsörgéstől. Képzelje el, hogy egy napsütötte konferenciateremben tölti a napi képzést, aztán megkóstolja szállodánk séfjének ízletes ebédjét, majd a jól megérdemelt délutáni pihenését eltöltheti wellness részlegünkben vagy választhat a számtalan indoor és outdoor programjaink közül…
Jól hangzik, ugye?!

Ha fontos Önnek, hogy a színvonalas kínálat otthonos légkörrel társuljon, akkor válassza pihenésként vagy rendezvényének helyszínéül Gosztolát!

Reméljük, szállodánk is hozzájárulhat ahhoz, hogy a postás dolgozók újult erővel térjenek vissza a dolgos hétköznapokba!